Nincs engedélyezve a javascript.

A nőknek időről időre kihívásokkal kell szembenézni a szépségüket illetően.

Már az ókori Egyiptomban is számos praktikát bevetettek aszépségápolásra. Gondoljunk csak Kleopátrára, aki mézes tejben fürdött, hogy ápolja bőrét. Sőt, nem vetette meg a különféle olajokat és már a körmét is ápolta hennával.


Kleopátra módszerein fellelkesülve, mi is összegyűjtöttünk néhány HerbaDei terméket, amely mindenki számára hasznos lehet, aki a természetes szépségápolás híve.

HerbaDei hajtonik

HerbaDei hajtonik

Minden nő egészséges, fénylő hajkoronáról álmodik, ám gyakran közbe szólnak olyan problémák, mint a hajhullás, a fakó, töredezett haj, vagy a korpa. A hajhullás egy természetes dolog, bizonyos mértékig.
Általában 60-100 szál hajunk hullik ki egy nap. Az ennél látványosan, nagyobb mennyiségű hajhullást okozhatja egy háttérben meghúzódó betegség, vagy lehet akár a változókor velejárója.

A fejbőrön jelentkező korpának nem csak negatív esztétikai vonzata van, hanem kellemetlen, viszkető érzést is tud okozni. Az igénybe vett, fakó hajjal legtöbbször a túlzott hőkezelés (vasalás, göndörítés, magasfokozaton szárítás), valamint a gyakori hajfestés miatt kell megküzdenünk.

A HerbaDei hajtonik orvosolhatja ezeket a gondokat. Használata dúsabb, egészségesebb hajat eredményez, serkenti a sejtmegújítást és segít felvenni a harcot a makacs korpával.

HerbaDei Bőrregeneráló krém

HerbaDei Bőrregeneráló krém

Manapság már ritkán fürdenek a hölgyek mézes tejben, viszont egyre több arckrém kerül fel a boltok polcaira, különböző hatóanyagokkal, amiket bátran használhatunk otthon a bőrápolási rutinunkba építve.
Érdemes azonban átnéznünk az összetevők listáját és kerülni a szárító alkoholokat, parfümöket tartalmazó készítményeket. Előfordulhatnak extrém esetek, mint az ekcéma, horzsolások, rendkívül száraz bőr, égési sérülések, vagy a téli hideg okozta kiszáradt bőr.
Ilyenkor nagyobb odafigyelésre van szükség. A HerbaDei Bőrregeneráló krém gyors segítséget hozhat a különböző problémákra, napi 4-5 használattal. Mindennapos használatban hidratálóként is jól funkcionál.

HerbaDei Körömbalzsam

HerbaDei Körömbalzsam

A nők gyakran választják manapság a műkörmöt a természetes körömmel szemben. Ennek általában időmegtakarítási okai vannak, vagy épp nem tudják olyan szépen kifesteni, kidíszíteni a körmüket, mint egy szakember.
Mindezek mellett a természetes körmöket kedvelők köre is népes táborral rendelkezik.

Az esetenként fellépő körömgomba károsíthatja a körömágyat, igen fájdalmas lehet és valljuk be, nem szép látvány.

A rendellenességek megszüntetésére használhatjuk a HerbaDei Körömbalzsamot, ami egy fertőtlenítőhatású gombaölőkrém, enyhíti a fájdalmat, legyőzi a fertőzést és gyógyítja a kirepedezett körömágyat.