Nincs engedélyezve a javascript.

Melyek a férfi hajhullás okai? Hogyan kezeld a problémát?

Melyek a férfi hajhullás okai? Hogyan kezeld a problémát?

Ma már igenis létezik a férfi szépségápolás fogalma, amibe a hajápolás is beletartozik – különösen akkor, ha valamilyen zavaró problémával, például hajhullással kell szembenézned.


A férfi hajhullás okai szerteágazóak lehetnek, de annyi biztos, hogy ilyenkor különleges törődésre van szükség. Egy rövid és egyszerű szépségápolási rutinnal sokat tehetsz a hajhullás ellen.

A férfi hajhullás okai – döntően a genetika a meghatározó

A férfi hajhullás okai – döntően a genetika a meghatározó


A hormonális férfi kopaszodás (androgén alopecia) fő oka egy DHT nevű hormon. Ahogy idősödünk, bizonyos enzimek átalakítják a szervezetünkben megtalálható tesztoszteront DHT hormonná, aminek hatására gyengülnek a hajtüszők és elvékonyodnak a hajszálak, majd ritkulni kezd a hajunk. Ennek mértéke változó, van, aki idős korában is dús hajkoronának örvend, viszont akadnak olyanok is, akik harmincas éveik elejére már kopaszodnak. Ezt 90%-ban a genetika határozza meg, így érdemes rákérdezni apáinknál, nagyapáinknál, náluk mikor kezdődött a folyamat.

Fontos megjegyezni, hogy a hajhullás nem csupán egy esztétikai probléma. Hirtelen, nagy mennyiségű hajvesztés esetén érdemes kivizsgáltatni, mert betegség lapulhat mögötte.

Ilyen esetben célszerű ellátogatnod biológiai fogászatunkra, mert gyakran valamilyen fogászati gócbetegség okozza a tüneteket.

A megoldás: HerbaDei Hajtonik

A megoldás: HerbaDei Hajtonik

A helytelen hajápolás, a rossz sapkaválasztás, az, hogy állandóan megfázik a fejbőr, mind rontják a hajhagymák vérellátását. Ezekre a problémákra egy minőségi, természetes összetevőket tartalmazó hajszesz jelentheti a megoldást.

Annak érdekében, hogy mindezt lelassítsd, használd a Herba Dei hajtonikot, amely természetes úton serkenti a haj sejtjeinek megújulását, mindennapi használat esetén táplálja és hidratálja a hajhagymákat.

Az optimális hajnövekedés kulcsa a fejbőr vérellátási egyensúlyának megőrzése, illetve a hajhagymák megfelelő tápanyag-ellátottságának biztosítása. A készítményben található tiszta gyógynövény kivonatok amellett, hogy mindezt lehetővé teszik, fokozzák a vérkeringést és hozzájárulnak a hajhagymák regenerációjához. A HerbaDei hajtonik használata egyszerű, könnyedén beépíthető a mindennapi rutinba.

Most, hogy megismerted a férfi hajhullás okait, talán végre elérkezettnek érzed az időt a változtatásra.

Naponta 2 perc – csak ennyi kell ahhoz, hogy megálljt parancsolj a fokozott hajvesztésnek, és újra megnőjön az önbizalmad.